За нас

Fusion – сплотяване, сливане, съединяване. Има различни преводи и значения, но в нашия тълковен речник Fusion означава “синтез на най-доброто“.

През 2015 г. седем приятели, съмишленици и най-вече неуморими мечтатели създадохме Fusion Academy. За няколко години станахме едно от най-иновативните, креативни и цветни места в България. През академията минаха повече от 1000 деца, повече от 150 проекта, повече от 80 корпоративни клиенти. Отдадени сме на всичко, с което се заемем и във всяка една част от работата си влагахме любов и сърце, за да сме това, което сме днес.

Нашата голяма мисия е да правим вашия свят по-добър и по-красив. Вярваме, че всеки от нас носи красотата и доброто в себе си и непрекъснато трябва да го проектира в света, в който живее.

От седем съмишленици през 2015 г., днес сме пред вас като голям екип от педагози, художници, дизайнери, актьори, танцьори, режисьори, архитекти, инженери и маркетолози. Цветни сме като личности и умения. Смели сме и непрекъснато си поставяме нови цели и създаваме Новото. Различни заедно сме, но колкото и да сме различни, толкова и си приличаме. Единни сме. И така успяваме да реализираме всяка наша мечта и да достигаме все по-високи върхове.

През всичките тези години не нарушихме принципите си. Бяхме открити и емпатични към всеки, който е дошъл при нас. Стремяхме се да бъдем будители, както в работата си, така и в обикновените разговори. И вярваме, че успяхме, защото сме fusion.

През 2019 г. осъществяваме най-голямата си мечта и отваряме Fusion School.

Какво прави Fusion?

Fusion включва следните основни направления:

Fusion School – иновативно частно училище, което се стреми да извади от всяко дете най-доброто и да го превърне в подготвен и успешен човек за бъдещето.

Fusion Academy – академия за езици и изкуства, прилагаща синтез от методи на преподаване и учене за постигане на високи резултати.

Fusion Corporate – авторски разработени от нас формати за креативни тиймбилдинги и събития, подчинени на специфичните изисквания, цели и мисии на корпоративните клиенти.

Fusion Design – интериорно и ландшафт проектиране на частни и публични пространства чрез креативни и нестандартни решения.

Fusion Foundation – фондацията на Fusion –  Be Creative Foundation, работи за набиране на средства от частния бизнес, за да може повече деца, в частност деца от семейства с ниски доходи, да имат достъп до висококачествени обучителни услуги.

ВЯРВАНИЯ

Всеки от нас вярва в нещо. Като екип ние сме определили няколко стълба, към които се придържаме като наши основни вярвания. С всеки изминал ден се убеждаваме все повече в тях, работейки непрекъснато както с деца, така и възрастни.

Вярваме, че:

  • Всеки човек притежава талант, развитието му е въпрос на избор.
  • Креативността е най-силна, когато е групова.
  • Ученето е постоянен процес.
  • Красотата навън е красотата в нас самите.

Вярата в креативността, талантите и неограничения човешки потенциал е силата, която ни помага всеки ден да градим Fusion-свят.